Selecteer een pagina

Wat houdt ons bezig?

Betere leads. Meer omzet

Een leadgeneratie 'machine'

Geen inbraken meer. Daar streven wij naar.

Hoe bereikt u potentiële kopers voor veiligheidsdeuren? Euroblokdeuren.be is het resultaat van een idee om lead generatie op te zetten naar de particuliere markt, specifiek voor veiligheidsdeuren. Niet bepaald eenvoudig. We gaan geen enkele uitdaging uit de weg… als we weten dat het de gewenste resultaten kan opleveren.

Onze diensten: Online marketing analyse, opmaken van een online marketing plan, implementeren van een website, content beheer, online advertising (Google Adwords, Social media ads), lead nurturing (e-mail marketing) en een permanente opvolging van de lead generatie, kortom Growth Marketing op zijn best.

Hoe we voor Inbraakveilig permanent kwalitatieve leads genereren, leest u hier.

Lees meer…

 

De kracht van sociale media

Lead generatie in niche sector: luxueuze interieurs

Villa Interno kwam bij Contentu met de vraag hoe het kwam dat niemand de toenmalige website bezocht.

De bestaande website was jammer genoeg op geen enkel vlak geoptimaliseerd voor zoekmachines, laat staan voor potentiële klanten. Contentu maakte een doordacht online lead generatie plan op en bouwde een nieuwe website. De verschillende lead generatie campagnes zorgen er ondertussen voor dat het woord ‘laagseizoen’ voorgoed geschrapt is uit het woordenboek van beide zaakvoerders, Filip en Dries Van Laeken.

Onze diensten: Online marketing analyse, opmaken van een online marketing plan, implementeren van een website, content beheer, online advertising (Google Adwords, Social media ads), lead nurturing (e-mail marketing). Kort samengevat: een permanente verbetering van de online lead generatie. 

Wat is digitale groeimarketing?

U komt het te weten tijdens onze Lunch & Learn sessies.

50% stijging in online verkoop

Een vliegende start met B2B e-commerce

Dombrecht.eu is de online B2B shop van Dombrecht Distribution in Zele. Contentu stelde een ‘make-over’ voor van de voorzijde van de website (UX optimalisatie) om nadien gerichte leadgeneratie campagnes te kunnen uitvoeren. Enkele maanden na de lancering van de nieuwe shop steeg de omzet met meer dan 50%

Onze diensten: UX optimalisatie, e-commerce conversie marketing en lead nurturing (e-mail marketing).

350% meer offerte aanvragen

Verdisteam.be en verdiclean.be zijn de websites achter het gelijknamige bedrijf. Waar anderen het opgeven, maakt het team van Verdiclean uw oprit of parking weer proper.

Contentu deed een grondige online concurrentie analyse, kwam met een performant lead generatie plan op de proppen en bouwde een heuse lead generatie machine.

Onze diensten: Strategisch marketing advies, webdesign, online advertising (Google Ads en social media ads), social media en lead generatie.

Van 0 naar 50.000 website bezoekers in amper 360 dagen

Puur.Vlees.Genieten.

Restaurant Gillis is niet zomaar een vleesrestaurant. De ‘Straffe Gasten’ van Gillis weten perfect hoe ze moeten omgaan met online klanten feedback, reviews, … en zijn dagelijks bekommerd om de beste dienstverlening, ook op het vlak van hun online communicatie.

Wat begon met een landingspagina voor de inschrijving van het allereerste Winemaker’s Diner, groeide uit tot een klantenbestand van 7.000 vleesliefhebbers die regelmatig bij Gillis komen eten of genieten van de, ondertussen alombekende, winemaker’s avonden.

Onze diensten: Webdesign, zoekmachine optimalisatie, content management, lead nurturing (e-mail marketing) en online advertising (social media) .

N°1 in Google Search met de beste content

Zoek naar een schildersbedrijf en kom bij Pattyn terecht.

Op zoek naar een schilder voor uw bedrijfsgebouw of woning? De kans dat Schildersbedrijf Pattyn tussen de zoekresultaten op de eerste pagina staat is heel reëel.

Content is king. Context is queen. Vanuit de vraag om meer in de kijker te komen in de particuliere markt, maakten we een online concurrentie analyse. Op basis van een stevig content plan, bouwden we een compleet nieuwe bedrijfswebsite, die goed gevonden wordt in de zoekmachines. De juiste content en regelmatige updates op de website maken het plaatje af.

Onze diensten: Webdesign, content creatie, zoekmachine optimalisatie, online advertising.

Betere leads nodig?

Bespreek met ons uw project

Mis geen enkele update.

U hebt plannen om met digitale marketing iets te doen, maar u bent nog op zoek naar concrete tips. Dan is deze nieuwsbrief iets voor u. Mis geen enkele update.

Bedankt voor uw interesse. We houden u als eerste op de hoogte.