Selecteer een pagina

Betere leads voor de verkoop van nieuwbouwprojecten

www.nieuwbouwprojectentekoop.be – Zeker Wonen

Kwalitatieve leads genereren in de vastgoedsector

Zeker Wonen is een ‘niche’ projectontwikkelaar in het Gentse. Contentu houdt reeds 4 jaar de vinger aan de pols op het vlak van digitale marketing met de focus op het genereren van leads.

Een strak lead generatieplan resulteerde in de bouw van www.nieuwbouwprojectentekoop.be.

Waarom niet verder bouwen op www.zekerwonen.be, vraagt u zich af?

De beslissing hiervoor was het resultaat van een zoektermenanalyse, die aan het licht bracht dat het beter was om een nieuwe website te bouwen die specifiek gericht was op online lead generatie, dan verder te werken op de bestaande bedrijfswebsite. Dit paste ook perfect binnen het kader van de online lead generatie activiteiten (social media, online adverteren, …) die rond de website momenteel actief zijn.

De resultaten zien we nu elke dag: een continue instroom van kwalitatieve leads in elke fase van de zoektocht van mensen die willen bouwen of op zoek zijn naar een nieuwbouwwoning.

 

Wat kan growth hacking voor u betekenen?

Geen tijd om veel te lezen? In deze podcast leg ik haarfijn uit hoe we een leadgeneratiesysteem hebben opgezet voor Zeker Wonen: welke fouten hebben we gemaakt, hoe hebben we het anders aangepakt, en hoe hebben we een mindset gecreëerd van growth hacking in plaats van halsstarrig vast te houden aan oude principes van online marketing.

Onze aanpak

Contentu werkt reeds 5 jaar met een bewezen projectaanpak die steunt op 4 pijlers van digitale GROEImarketing:

  • Aantrekken van bezoekers naar uw website
  • Activeren van bezoekers op uw website.
  • Identificeren van potentiële verkoopleads tussen de stroom van inkomende bezoekers
  • Koesteren van bestaande klanten in het kader van upselling activiteiten

Bewezen resultaten

Door deze aanpak kunnen wij bij elk van onze klanten aantonen dat digitale marketing veel meer is dan het bouwen van een website of het opzetten van een webshop. De basis van ons succes en dat van uw bedrijf ligt bij 3 tools: Data, Technologie en Content. Ze zorgen ervoor dat wij samen met u van uw website een ware lead generatiemachine kunnen maken.

Wat is digitale groeimarketing?

U komt het te weten tijdens onze Lunch & Learn sessies.

Other Projects

Want to learn from our other success stories? Get in touch. We’ll show you how we achieve success.

{
Online marketing and e-commerce are still in their infancy. During the conversations I have with entrepreneurs, I notice that there is a great need for clear advice and a focus on results. People still invest heavily in the building of websites and online stores without thinking first about concrete goals. Work with us if you want to change that. Frederik Scherpereel

CEO, Contentu